×
Vriend van Stichting Salone dell’Opera
Bent u enthousiast over onze activiteiten en zou u ons graag willen steunen als ‘Vriend van Stichting Salone dell’Opera’? Dat kan!

Voor het bedrag van € 50,- kunt u vriend worden van Salone dell’Opera. In ruil voor uw steun ontvangt u per donatie van € 50,- een vrijkaart!

U wordt vriend door een mail te sturen naar info@salonedellopera.nl o.v.v. ‘Vriend van Salone dell’Opera en het vermelden van uw contactgegevens. U krijgt van ons een e-mail met daarin uw reserveringsnummer en informatie over de wijze van betalen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u een bevestiging van de reservering.

Sponsoren en adverteerders
Om dit bijzondere culturele project mogelijk te blijven maken zijn we op zoek naar sponsoren en adverteerders.

Mocht u willen meewerken aan Salone dell’Opera door het plaatsen van een advertentie in het digitale programmaboekje inclusief link naar uw onderneming of uw naam te verbinden aan dit unieke project als sponsor, dan horen we dat natuurlijk graag en sturen wij u de mogelijkheden toe. Uiteraard staan we ook open voor eigen ideeën.

Wilt u meer weten of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met:
Eva Kroon
Tel: 06-4127 2953
Mail: info@salonedellopera.nl

* Stichting Salone dell’Opera is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) wat fiscale voordelen voor u kan opleveren.
/